Voorgerechten
Voorgerechten worden geserveerd met een mandje brood en kruidenboter

Carpaccio van de runderlende | 12,50
Dun gesneden carpaccio van de runderlende, pijnboompitten, Parmezaanse
kaas en truffelmayonaise.

Gevulde tomaten met olijven en geitenkaas| 8,50
Warm uit de oven met knoflook en honing.

Serranoham met meloen| 9,50
Dun gesneden serranoham met cantaloupe meloen en rozijen.

Spaanse gamba’s | 12,50
Gemarineerd met Spaanse peper en knoflook

Bettine Geitenkaas met spek en walnoot | 11,50
Geitenkaas van de Bettinehoeve met honing en walnoten.

Drieluik van gerookte vis soorten en Hollandse garnalen | 14
Gerookte zalm, forel en makreel met een mosterddille saus.

Onze huisgemaakte soepen
Geserveerd met een mandje brood en kruidenboter

Tomatensoep met Basilicumroom | 5,50

Soep van de Chef | 6,50
Iedere week een verrassing, vraag het aan onze bediening.

Hoofdgerechten
Hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en mayonaise

Biefstuk “de Pastorie” | 22
Gegrilde biefstuk van Belgisch Blauw Rund met pepersaus en groenten.

Gegrilde Varkenshaas | 19
Met champignontruffelsaus en groenten.

Surf & Turf | 24
Een mooie combinatie van Biefstuk en Scampi’s geserveerd met een
paprikalooksaus.

Kalfsoester van de grill | 24
Met sjalotknoflook jus, gedroogde serannoham en groenten.

Gebakken Zeebaars &  Scampi | 22
Met een paprikalooksaus en groenten.

Zalm Filet | 20
Gebakken zalmfilet met een volle witte wijn pestosaus en groenten.

Vegetarische Paddenstoelenstoof | 17
Diverse paddenstoelen en groeten gestoofd in bruinbier.

Kindergerechten

Voorgerechten

Tomatensoepje | 4,00
Mini pizza’s | 4,75
Ham & Meloen | 4,75

Hoofdgerechten
Poffertjes | 5,50
Met boter en poedersuiker

Mini frikadelletjes | 6,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Kroket | 6,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Kipnuggets | 6,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Kibbeling | 7,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise