Onze Dinerkaart

Voorgerechten
Worden geserveerd met een mandje brood en kruidenboter

Carpaccio van de runderlende | 12,50

Dun gesneden carpaccio van de runderlende, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes, rode ui en olijfolie kruiden dressing.

Vitello Tonato | 12,50                 

Zacht gegaard Kalfsvlees, pijnboompitten, kappertjes, Parmezaanse kaas, rode ui en tonijnmayonaise.

Scampi`s in knoflook | 12,50                                                                                                                         

In limoen en peper gemarineerde scampi`s, zachtjes gegaard in knoflookboter, peterselie en bosui.

Iberico ham en Porto | 10                                                                                                                

Beter bekend als Pata Negra op juiste dikte gesneden en geserveerd met een oude port saus.

Drieluik van gerookte vis soorten | 14

Gerookte zalm, forel en makreel met een mosterddille saus

 

Onze huisgemaakte soepen
Geserveerd met een mandje brood en kruidenboter

Tomatensoep met Basilicumroom | 5,50

 Soep van de Chef | 6,50

Iedere week een verrassing, vraag het aan onze bediening.

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en mayonaise

 

Steak “de Pastorie” | 21                                                                                                       

Zeer malse steak met pepersaus en gekarameliseerde uien

Varkenshaas medaillons| 18

Met champignontruffelsaus en groenten

Hertenbiefstuk  | 24

Groene asperges en rozemarijn en tijm saus.

Surf & Turf | 22

Een mooie combinatie van keuze huissteak en Scampi`s geserveerd met een paprika en knoflooksaus.

Gebakken Kabeljauwfilet & Scampi | 22                                                                                                

Met zoet zuur tomaten knoflook saus en polenta.

Zalm Filet | 20                                                                                                           

Gebakken wilde zalmfilet in wittewijnsaus

Aubergine a la Napoilitana| 17                                                                                      

Aubergine gevuld met een Napolitaans kruiden tomaat en mozzarella vulling.

Niet alle ingrediënten worden op onze menukaart vermeld.
Heeft u een dieet of allergie? Wij zoeken samen naar een oplossing.
Salade bij te bestellen voor € 2,75. Bij groepen boven de 10 personen hanteren wij een vooraf samengesteld menu.

Kindergerechten

Voorgerechten

Tomatensoepje | 4,00

Serranoham & meloen | 4,75

Hoofdgerechten

Poffertjes | 5,50
Met boter en poedersuiker

Mini frikandelletjes | 6,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Kroket | 6,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Kipnuggets | 6,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Vissticks | 7,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Kibbeling | 7,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Sparerib | 10,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise