Dit is onze normale dinerkaart als het restaurant weer open gaat.

Voorgerechten
Voorgerechten worden geserveerd met een mandje brood en kruidenboter

Carpaccio van de runderlende | 12,50
Dun gesneden carpaccio van de runderlende, zonnebloempitten met knoflook, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

Vitello Tonato | 12,50
Zacht gegaard kalfsvlees, zonnebloempitten met knoflook, kappertjes, Parmezaanse kaas, rode ui en tonijnmayonaise.

Serranoham met appel | 9,50
Dun gesneden serranoham met appel, rozijnen, balsamico dressing en salade.

Spaanse scampi’s | 12,50
Gemarineerd met Spaanse peper en knoflook, scampi’s zijn gepeld.

Bettine Geitenkaas met spek en appel | 12,50
Geitenkaas van de Bettinehoeve met met honing, spek, appel en salade.

Gerookte zalm bonbon gevuld met krabsalade | 12,50
Gerookte zalm gevuld met krabsalade van avocado en krab.

Onze huisgemaakte soepen
Geserveerd met een mandje brood en kruidenboter

Tomatensoep met Basilicumroom | 5,50

Kreeftensoep | 11,50

Hoofdgerechten
Hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en mayonaise

Diamanthaas Biefstuk van Belgisch Rund | 24
Gegrilde Diamanthaas van Belgisch Blauw Rund met pepersaus en groenten.

Gegrilde Varkenshaas | 20
Met champignontruffelsaus en groenten.

Surf & Turf | 26
Een mooie combinatie van Biefstuk en Scampi’s geserveerd met een
paprikalooksaus.

Spareribs | 19
Met BBQ saus en knoflooksaus.

Gebakken Zeebaars &  Scampi | 23
Met een paprikalooksaus en groenten.

Zalm Filet | 20
Gebakken zalmfilet met een volle witte wijn pestosaus en groenten.

Risotto met Truffel Tapenade | 17
Huisgemaakte truffelrisotto met groenten en Parmezaanse kaas.

Kindergerechten

Voorgerechten

Tomatensoepje | 4,00
Mini pizza’s | 4,75
Ham & Meloen | 4,75

Hoofdgerechten

Poffertjes | 5,50
Met boter en poedersuiker

Mini frikadelletjes | 6,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Kroket | 6,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Kipnuggets | 6,50
Frietjes met appelmoes en mayonaise

Nagerechten

Dame blanche | 7
Drie bollen vanille ijs met een heerlijke Nutella chocoladesaus.

Warme Apfelstrudel | 5,50
Apfelstrudel met slagroom en vanille ijs.

Trio van chocolade | 8,50
Chocolade ijs met chocolademousse en brownie.

Crème brûlée met Grand Marnier | 8,50
Met vanillelijs en slagroom.

Kaasplankje | 11,50
Sprundelse kazen van kaasboerderij Ossenblok .