Terras & Speeltuin

Bij Brasserie de Pastorie bent u altijd van harte welkom, maar zodra het even kan verwelkomen wij u graag op ons grote terras.

Heerlijk ontspannen

Een flinke werkweek achter de rug? Of misschien juist sportief aan het touren op de fiets? Ons terras leent zich uitermate om even heerlijk te ontspannen en te genieten van een heerlijk hapje en of een verfrissend drankje.

Wij brengen u onze heerlijke lunchgerechten, borrelhapjes of drankjes bij u aan tafel. Heerlijk in het zonnetje of verkoelend onder de parasol.

Speeltuin: ‘Kasteel Sprundelheim’ is terug in Sprundel

Er is bij Brasserie de Pastorie ook aan de kleinsten gedacht. Terwijl u heerlijk kunt genieten op ons terras, kunnen de kinderen lekker ravotten in onze grote speeltuin. Vanuit ons terras kunt u stiekem gemakkelijk een oogje in het zeil houden 😉

In onze grote speeltuin kunnen uw kinderen heerlijk ravotten, terwijl u geniet van uw hapje en of drankje. Middelpunt van de speeltuin is ons grote kasteel ‘Sprundelheim’ (vernoemd naar het kasteel wat hier ooit gestaan heeft). De kleinsten kunnen heerlijk spelen, klimmen en glijden. Dit alles op een zachte verende bodem.

Contact en reserveren

U vindt ons aan de hoofdweg in Sprundel (St.Janstraat 62, Sprundel) naast de kerk. Reserveren is gewenst. Om te reserveren bij Brasserie de Pastorie kunt u bellen tijdens onze openingstijden op telefoonnummer 0165 – 85 31 11.

Sfeerimpressie van ons terras